Alieu Darbo kan vara på väg till Bologna

Alieu Darbo har nyligen lämnat Dinamo Zagreb och enligt den italienska sportsidan sportcafé24.com så för nu den italienska serie A-klubben Bologna samtal med den unge mittfältaren.

Alieu Darbo kopiaAlieu Darbos tid i den kroatiska klubben Dinamo Zagreb blev ganska krotvarig. Enligt andra media så menar man att Dinamo Zagrebs åsikt är att det är Darbos skada som ligger till grund för varför de valt att gå skilda vägar. Thegambia.nu har sökt både Dinamo Zagreb och Alieu Darbo för ett uttalande och så snart transferfönstret stängt hoppas vi på att kunna bjuda våra läsare på en längre intervju med Darbo.

Men nu kan det alltså vara så att Alieu Darbo bli aktuell för den italienska storklubben Bologna. De sägs föra samtal med varandra och klubben ska vara intresserade av att knyta den unge mittfältaren till sig.

När vi når Darbos pappa, tillika manager, Alagy Darbo så låter han hälsa att, -Det skulle vara jättebra för Alieu och familjen om han skulle hamna i en så bra klubb som Bologna. Mer vill vi inte uttala oss om just nu.”.

En tidigare intervju med Alieu Darbo kan ni läsa här.

Kiqi dumbuya minteh 4

En tanke på “Alieu Darbo kan vara på väg till Bologna”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.