Veckans Bild (v2)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Apelsinsäsongen är här! Nästintill överallt ser, och känner man doften av apelsiner. Det är påsar, hinkar och skottkärror fyllda med just apelsiner och doften är fantastisk. Alla som någonsin ätit en gambisk apelsin vet att det är ingen lätt match. Efter att försäljaren skalat apelsinen och skurit av ett ”lock” börjar den riktiga utmaningen, nämligen att få i sig själva köttet och saften. Teknikerna är många och det tar ett tag att utarbeta en teknik som innebär så lite kladd som möjligt, dock slutar det rätt så ofta med apelsinsaft rinnandes längs hakan hur man än gör! Men det är priset man får betala för fantastiskt goda och saftiga apelsiner sprängfyllda med vitaminer, något som kan behövas såhär mitt i den gambiska vintern.

anna wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s