Veckans Bild (v8)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVeckans bild har nog för många hög igenkänningsfaktor. Har man någonsin korsat floden mellan Banjul-Barra är chansen stor att man fått se detta scenario utspela sig ett antal gånger. Som ett komplement till den stora färjan går de mindre båtarna, snabbare men med lite andra förutsättningar. För att stiga ombord på båten behöver man nämligen bli buren ut till båten då ingen brygga finns, och samma sak när man ska kliva ur båten. Då vadar män ut till båtarna för att bära både packning och passagerare till eller från båten. Beroende på storleken på kroppshyddan kan en eller flera bärare vara aktuellt och priset blir också därefter. Den där extra kakan eller extra portionen kan därför i dessa sammanhang bli en dyr historia!

anna wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.