Alieu Darbo flyttar till Spanien

Alieu Darbo kopiaFör drygt en månad sedan skrev vi om hur Alieu Darbo eventuellt var på väg till Bologna. Nu har destinationen blivit ett annat sydeuropeiskt land, nämligen Spanien. På måndag åker Alieu Darbo ner till den spanska ön Teneriffa och andradivisions-laget Deportivo Tenerife.

Alieu har haft lite bekymmer med en skada, men den är nu läkt och han är redo att börja spela fullt ut. Alieu kommer till en början att gå på lån till Tenerifes farmarklubb Cotillo. Kontraktet är på 18 månader och på måndag lämnar alltså Alieu Sverige och kylan, för ett betydligt varmare klimat och sol nere på Kanarieöarna. Alieu själv är glad och säger att flytten ner känns bra och det ska bli kul att komma ner och spela.

Thegambia.nu önskar Alieu lycka till

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.