Nazistattack på Möllevången i Malmö

Bild 107

I flera städer anordnade man demonstrationer för att visa sin icke-tolerans för högerextremismen och dess våld efter ett misstänkt hatbrott i Malmö i helgen som gick.

Natten mellan lördagen den åttonde mars och söndagen den nionde mars så attackerades en grupp människor efter att de varit på en feministisk demonstration.

Tre män har blivit anhållna och är misstänkta för mordförsök, två av männen är nazister som är kända av polisen sedan tidigare. Två kvinnor och fyra män skadades i attacken, varav en av männen fortfarande vårdas på sjukhus med livshotande skador. Förövarna bar kniv och en annan man blev knivskuren i attacken. På söndagen hölls demonstrationer runt om i landet som en protest mot det ökade hatvåldet.

eva hallencreutz

En tanke på “Nazistattack på Möllevången i Malmö”

  1. Så sorgligt. Tänker också att dessa nazister är så ”modiga” som vågar attackera kvinnor på kvinnodagen med ”endast en kniv” som vapen. Definitivt både rasister och kvinnohatare. Tycker illa om dem och det de gör, men faktiskt synd om dem också. Deras värld är ju helt snedvriden. Tänker de har ju också en mamma, stackars henne

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.