Veckans Bild (v13)

Veckans bild v13En snirklig gren med gröna blad? Nja, en snirklig gren med gröna blad OCH en orm som försöker kamoflera sig. Ormar är ett rätt så vanligt förekommande djur i Gambia även om dom helst håller sig i svårtillgängliga skogsområden. Det finns en relativt stor mängd olika arter av ormar i Gambia och däribland minst en 4-5 arter som är giftiga, bland annat den berömda Puff addern. För den reptilintresserade finns det en fantastisk möjlighet att göra ett besök i Kartong på den reptilfarm som finns belägen där. Efter en guidad rundtur har man fått komma Gambias reptiler riktigt nära och lärt sig otroligt mycket om dessa fantastiska djur.

anna wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.