Misshandel av svensk-gambisk elevassistent på skola i Göteborg

I fredags förmiddag skedde en misshandel på Sjumilaskolan i Biskopsgården, Göteborg.
Misshandelsoffret är en anställd på skolan och en av de misstänkta gärningsmännen är elev på samma skola.

Det finns flera vittnen till händelsen som ska ha skett ute på skolgården. Enligt polisens kriminaljour är två personer misstänkta för brottet, men ingen av dem har frihetsberövats. Då en av de misstänkta bara är 16 år gammal så kommer ärendet att handläggas av polisens ungdomssektion. Detta innebär bland annat speciella rutiner kring handläggningstider och ska medföra snabbare handläggning.

Eftersom händelsen skedde i fredags och har följts av helg finns ännu mycket knapphändiga uppgifter om misshandelsfallet. Det ska ha förekommit handgemäng och enligt vittnesuppgifter har misshandelsoffret utsatts för både slag och sparkar, bland annat mot huvudet.

SOS Alarm kontaktades och en ambulans skickades till platsen. Misshandelsoffret fördes sedan med svullnader och smärta i huvudet, samt smärtor i munnen och tandraden, till Östra Sjukhuset för fortsatt vård och observation.

 

 

kiqi

Fatou Touray
Fatou Touray

En tanke på “Misshandel av svensk-gambisk elevassistent på skola i Göteborg”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.