Veckans Bild (v18)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Nu när grillsäsongen närmar sig i Sverige är väl en mat- och grillbild från Gambia passande som veckans bild. Grillad färsk fisk och kryddig grönsaksröra, nyttig och god mat lagad direkt på stranden. Förra veckans bild visade på att turistsäsongen nu är över i Gambia och att stränderna nu blir tomma. Men det dröjer inte länge innan stränderna fylls med folk igen på söndagar, så kallad ”Sunday Beach”, när vänner och familjer samlas för att äta, spela fotboll, bada och umgås. Då är chansen stor att få äta just grillad fisk i folie, eller (som undertecknad) om man är vegetarian, grönsaksröra med en bit färskt bröd, vanligen Tapalapa.

 

Anna Wedin
Anna Wedin

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.