Veckans Bild (v23)

DSC_1651 Mangosäsongen ligger för dörren och veckans bild är därför en hyllning till denna fantastiska frukt som nog aldrig smakar så bra som när den fått mogna i solen och nyligen plockats. Just denna solmogna mango är en ytterst bra anledning att besöka Gambia under sommarmånaderna, för har man aldrig provat denna mango, har man definitivt missat något! Mangon som går att köpa på affärer i Sverige är i de flesta fall en rätt så dålig kopia av hur mango egentligen ska smaka, och har ofta en smak som påminner lite om tallbarr. Den gambiska varianten däremot är så långt ifrån tallbarr man bara kan komma och den som provat vet vad jag menar. För den som ännu inte provat, rekommenderar jag starkt en resa till Gambia under sommaren för chansen att äta sig mätt på mango!

Anna Wedin
Anna Wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.