Veckans Bild (v27)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA För den som söker lite spänning på sin semester rekommenderas verkligen ett besök vid Katchikally Crocodile Pool i Bakau. Där får man på mycket nära håll stifta bekantskap med krokodilen Charlie och hans kompisar. Ett tips är dock att hålla koll på var man sätter fötterna då det finns ett rejält antal krokodiler om lever fritt i området. Förutom krokodilerna finns ett litet men intressant museum där man kan lära sig mer om gambisk historia och kultur.

På senare år har ett antal krokodiler förflyttat sig till den lilla damm som finns bredvid restaurangen Calypso, och den senaste tiden har det ryktats om att dessa krokodiler har varit ute på promenad längs stranden där Mangroven växer, alltså bör man hålla koll på fötterna även där, för att inte i onödan springa på en utav Charlies många släktingar.

Anna Wedin
Anna Wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.