Man knivskuren till döds i Helsingborg

En 27-årig man har knivskurits till döds vid Gröningen i Helsingborg. Enligt vittnen ska någon form av bråk ha uppstått mellan den nu avlidne och en bekant till honom. Chockade badgäster har uppgett att stämningen männen emellan ska ha varit väldigt aggressiv.

Det var vid 18-tiden under onsdagskvällen som ett bråk ska ha uppstått mellan två afrosvenska män vid Gröningen, Helsingborg. Den yngre av männen, en 24-åring, ska ha skurit 27-åringen så svårt att han senare avled på sjukhus.

IMG_2642
Foto: Thegambia.nu

Ambulans och polis kallades snabbt till brottsplatsen och den misstänkte 24-åringen greps direkt på plats. Den patrull som anlände till platsen har också tagit vittnesuppgifter och polisens tekniker har senare skickats till platsen. Räddningstjänsten har dykt i vattnet i närheten av brottsplatsen och man uppger att man gjort vissa fynd.

Strax före midnatt samma kväll anhölls den misstänkte mannen och under dagen idag har beslut om häktning tagits. 24-åringen häktas på sannolika skäl misstänkt för dråp.

Enligt säkra källor till thegambia.nu är de båda inblandade männen av gambiskt ursprung, men polisen vill i nuläget inte kommentera dessa uppgifter.

 

kiqi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.