Veckans Bild (v32)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Veckans Bild denna vecka behöver inte mycket kommentarer. Det är helt enkelt en riktigt avslappnad apa i Bijilo Forest Park, kanske mer känt som Monkey Park. Just olika aparter finns det relativt gott om i Gambia så jag kan verkligen rekommendera att man under sin semester försöker få se lite olika arter. Dels de halvtama i Monkey Park men ännu roligare kanske det är om man lyckas skymta någon av de vilda babianflockarna. Dessa brukar röra sig i området påväg från kusten till Soma, där har man stor möjlighet att få se dom på ganska nära håll, då dom relativt ofta befinner sig på och bredvid vägen. En liten varning när det kommer till just apor är kanske på sin plats, då dessa mer än gärna äter eller dricker upp din mat och rotar igenom dina saker vid första bästa tillfälle, så håll koll på väskor och dylikt.

Anna Wedin
Anna Wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.