Grand Tanabirr i Helsingfors

Poster: Grand Tanabirr i Helsingfors
Poster: Grand Tanabirr i Helsingfors

I vårt grannland Finland planeras just nu en Grand Tanabirr lördag den 16:e augusti 2014 från klockan 16:00-01.00. Ashobi kommer att bäras av alla som planerat det och en kväll fullsmockad av dans och bra musik utlovas.

Mat och dryck kommer att finnas till försäljning och Gäst-DJ kommer att vara vår Stockholmsbaserade Brother Go, eller Go the Go, som han också kallas, ursprungligen från Banjul, Gambia.

Så varför inte ta en skön kryssning över till Finland och få en helkväll i Helsingfors med god mat, bra musik och en massa dans fram till småtimmarna?

Du lär inte ångra dig i alla fall och en sista liten semesterresa sitter säkert inte fel för den som har möjlighet att ta sig iväg på en liten färd till vårt grannland.

Det är länge kvar till Sverige håller sina kulturveckor igen, nästan ett helt år, så för dig som får svårt att hålla dig tills dess, passa på att sticka iväg en sväng till Finland och dansa, mingla, umgås och ha en helkväll med gamla eller nya vänner.

Och inte minst: passa på att ha en skön kryssning både på dit- och hemresan. Det är som sagt länge kvar till nästa sommar…

Mer om Gambier i Finland kan du finna HÄR!

Fatou Touray
Fatou Touray

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.