Veckans Bild (v33)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA Lukten sticker i näsan och röken gör att ögonen tåras. Ett besök i ett fiskrökeri kan vara en riktig upplevelse. Rökt Bonga fish är basvara i Gambia tillsammans med Kong den rökta mal-liknande fisken. På grund utav bristen på både kylskåp och el utgör rökningen ett perfekt alternativ då fisken kan bevaras och förvaras utan behov av just kyla. Detta möjliggör dessutom att man kan transportera fisken till områden långt inne i landet som annars skulle ha svårigheter att få tag i fisk och bevara den.

Anna Wedin
Anna Wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s