Krönika: Blackmoose stretar på…

Vaknade precis upp i mitt hotellrum i Kalmar. Igår kväll spelade jag på ett ställe som heter Harrys både före och efter Labyrints uppträdande. Min artist Ibbe fick även öppna för Labyrint och blev där också uppbjuden på scen för att köra en vers på en av deras största låtar, Ortens Favoriter. Jag blev väldigt glad över att han fick köra ihop med dem och han gjorde det väldigt bra.

Arkivbild på Dajanko och Jacco, Labyrint Foto: Fatou Touray, thegambia.nu
Arkivbild på Dajanko och Jacco, Labyrint Foto: Fatou Touray, thegambia.nu

Sakta men säkert så kommer allt att gå bra för alla mina artister, man ska inte ha för bråttom för då blir det bara pannkaka av allt. Det gäller att ha tålamod och förstå att det tar tid och hårt arbete för att man ska nå sina mål.

Själv så mår jag lite bättre nu med tanke på vad som hände min vän Alex under Way Out West i Göteborg! Hans begravningen var i tisdags, alltså den 9e September. Jag kunde inte närvara på grund av jobb men har planerat att åka till Göteborg för att hälsa på hans grav plus familj och vänner. Alex var en mycket bra människa som hade ett hjärta av GULD! Han supportade alla rappare och musiker i Sverige. Så fort nån svensk artist släppt en låt eller en video så såg han alltid till att dela den på sin Facebook-sida. Man får inte heller glömma bort att Alex brukade arrangera en minneskonsert för sin son som gick bort för några år sen i Göteborg! Music for Life, för er som inte känner till den. Jag har själv spelat där och även haft föreläsning med min chef Aje från En annan sida av Sverige. Det är även många andra svenska artister som uppträtt, artister som Sebbe Staxx, Lani Mo, Dani M, Lazee, Stor, och många fler. Det är också på grund av Alex att jag nått ut till en yngre publik i Göteborg!

Tack för allt min vän, vila i frid!

Music for life/Juliano Anderssons insamlingsstiftelse

Musa Jallow DJ Black Moose
Musa Jallow
DJ Black Moose

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.