Minimässa för afrosvenska kvinnor

INBJUDAN Mässa24sept (2) MIKEVi har tidigare skrivit om projektet Rize Woman för afrosvenska kvinnor som vill starta företag. Nu bjuder Projektet Rize Woman i samarbete med andra, in till minimässa för att nätverka. Sista anmälningsdag har redan passerat, men ring eller maila till ansvariga, så finns det säkert möjlighet att komma, i mån av platser, även om du är i sista minuten, då arrangörerna är medvetna om att denna artikel kommer upp här i dag.

Om du har tankar och funderingar på att starta eget, eller kanske helt enkelt långtgående planer, så passa på att ta den här chansen att nätverka och delta i minimässan, samtidigt som du kanske kan få råd och stöd i dina ideér? Nätverkande brukar vara trevligt oavsett, så passa på att ta chansen nu!

Projektet Rizewoman vänder sig till afrosvenska kvinnor som vill ha stöd för att starta eget företag

Fatou Touray
Fatou Touray

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.