Billiga flygstolar från England i höst

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Senaste tidens inställda charterflyg från Norden har påverkat mångas resplaner denna säsong. Då reguljärflyg oftast är dyrare om man inte stannar en längre tid kan det vara svårt att nu åka på en kortare resa till Gambia. Glädjande är dock att Thomas Cook Airlines, samma flygbolag som Ving i Norden flyger med, nu har relativt billiga flygstolar från England till Gambia under hösten. Den som fått sina resplaner ändrade eller inställda har nu därmed ytterligare ett alternativ för att kunna åka till Gambia. Genom att resa med något av lågprisflygen, till exempel Norweigan eller Ryan Air till England kan en resa till ett rimligt pris fortfarande vara möjligt i höst. Var dock uppmärksam på att vissa budgetalternativ tar ut en extra avgift för till exempel incheckat bagage.

Thomas Cook Airlines flyger bland annat från Manchester och London-Gatwick och det är i dagsläget möjligt att få en tur och retur resa i oktober och november för knappt £200 (enligt dagsaktuell växlingkurs cirka 2300 kronor).

För den som vill slå till och boka en billig flygstol kan detta göras direkt via Thomas Cook Airlines.

Anna Wedin
Anna Wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.