Genetiskt predisponerad för barbari

Jag har ju tidigare berättat hur svårt det är att möta nationalisternas ständiga malande om invandrares och då främst muslimers tillkortakommanden, eftersom det är en del av den nationalistiska rörelsens omedvetna strategier att konsekvent välja bort information som motsäger ens slutsats.

Två händelser cirkulerar just nu i sociala medier, som båda var för sig bevisar denna tes.

Arkivbild Bild: Fatou Touray, afrope.se
Arkivbild Bild: Fatou Touray, afrope.se

Den ena är Malalas nobelpris. Nationalisterna har uppmärksammat detta, och skriver långa haranger om hur islam är en rakt igenom ond lära, och hur Malala är ett bevis på detta. Ingen verkar inse att även Malala är muslim, och därmed en representant för islam. ”Goda” muslimers hjältedåd är indivndernas förtjänst. ”Onda” muslimers dåd är en naturlig konsekvens av deras religion, oavsett om det är skattebrott eller om de är otrevliga på bensinmacken.

Den andra är det fruktansvärda fallet med pappan som verkar ha mördat fru och barn vid ett stenbrott. Händelsens spridning i nationalistfora är extremt typisk. När det först hände kom kommentarerna om konsekvenserna av mångkultur, om invandrares allmänna tendens till våld och om hur vi svenskar blir drabbade hela tiden.

Sedan stod det klart att familjen är etniskt svensk.

Då blev det iställt en enskild tragedi och psykisk störning var den enda tänkbara förklaringen.

Det var precis samma historia när våldtäktsmannen härjade i Stockholms innerstad för ett par år sedan. Någon skrev på flashback: ”Han måste ju vara invandrare. Alltså han kan ju vara svensk, men då är han ju psykiskt störd.” Senare visade han sig vara välanpassad, blond och blåögd, och intresset dog snabbt.

Islam representeras alltid av bin Ladin. Aldrig av Malala.

Bild: Fatou Touray, afrope.se
Bild: Fatou Touray, afrope.se

Svenskar representeras alltid av Karl XII. Aldrig av Anders Eklund.

Trots att Karl XII:s andel svenskt blod inskränker sig till en sextondel.

”Men hallå”, vill jag skriva till bortförklararna, ”är det inte så att han utförde dådet för att han är svensk? Behöver vi inte ta krafttag mot svenskheten nu? Han härstammar ju från vikingarna, som var extremt svåranpassningsbara, och visade en stark bristande respekt för andra folks suveränitet, med våldtäkt, stöld och mord som ständig konsekvens. Det är naturligt att bete sig barbariskt när man är svensk, och har en genetisk predisposition för att bonka ihjäl folk. Det bästa för samhället är ju att utvisa alla svenskar, så får invandrarna leva här ifred.”

Helena Trotzenfeldt
Helena Trotzenfeldt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.