Silverhalsband med Afrikas karta

Foto: Asase.com
Foto: Asase.com

Asase.com säljer kvalitetsartiklar från Afrika. De ger även 10% av vinsten till välgörenhet med start för ett gatubarnsprojekt i Uganda samt till Soronko Solutions i Ghana som lär tjejer att koda.

Vi vill tipsa om detta för dig som ännu inte sett halsbanden och kanske vill köpa till dig själv, eller som present eller julklapp till någon du tror skulle uppskatta det. Halsbandet passar till både barn och vuxna. Framöver kommer Asase.com ta in fler produkter, då de är nystartade, men det här är alltså deras första produkt. Men än så länge är det alltså dessa halsband med Afrikas karta i sterling silver som Asase.com marknadsför.

Asase.com stödjer för närvarande två projekt: Den första är Soronko Solutions ”Tech Needs Girls”, ett projekt i Ghana. Tech Needs Girls är en rörelse och ett mentorskapsprogram för att få fler tjejer att skapa teknik. Deras uppdrag är att handleda flickor att leda och förnya genom att lära sig kodning.

Det andra programmet de stödjer är baserat i Kabale, Uganda och hjälper gatubarn att få ett bättre liv genom utbildning. Läs mer om programmet HÄR!

Foto: Asase.com
Foto: Asase.com

Företaget kommer att ta in ett begränsat antal av en produkt där kvalité kommer vara det viktigaste och om konceptet fungerar för kunderna, som hittills varit mycket nöjda, så hoppas Asase.com att det kommer att medföra att de kan hjälpa flera projekt i Afrika.

Asase är baserade i Stockholm, Sverige, men vänder sig till en kundkrets världen över. De fokuserar på några få och begränsade upplagor av exklusiva produkter och varumärken. Planen är att medverka till social förändring genom verksamheten.

Asase.com (Hemsida)

Asase (Facebook)

Soronko Solutions (Hemsida)

Fatou Touray
Fatou Touray

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.