Flygbolag ställer in alla sina flygningar

Foto: Fatou Touray thegambia.nu
Foto: Fatou Touray thegambia.nu

Det Gambiabaserade flygbolaget Gambia Bird som trafikerat både europeiska destinationer så som London och Barcelona samt många västafrikanska huvudstäder har under tisdagen kommit med beskedet att all kommersiell flygtrafik nu ställs in med omedelbar verkan.

Bolaget som grundades av Thomas Wazinski och Malleh Sallah 2009 har under de senaste åren erbjudit ett alternativ för resenärer att flyga dels inom Västafrika men även till destinationer så som Barcelona i Spanien och London i Storbritannien.

Under tisdagen gick ett pressmeddelande ut med information om att bolaget nu ställer in alla sina kommersiella flygningar med omedelbar verkan och på obestämd framtid. Resenärer som köpt biljetter ska få full ersättning och man beklagar alla eventuella besvär som drabbar resenärerna. För att få upplysningar gällande ersättning och annan information rekommenderas det att man kontaktar sin resebyrå eller Gambia Birds kundtjänst på crm@gambiabird.com alternativt ringer något av nedanstående nummer.

Banjul +220 690 0909

Accra +233 303 93 46 93

Dakar +221 33 889 4319

Barcelona +34 9311 366 36

London +44 (0) 12 93 822 922

Anna Wedin
Anna Wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.