Veckans Bild v4

Nya "Big Tree". Foto: Anna Wedin, Afropé.se
Nya ”Big Tree”. Foto: Anna Wedin, Afropé.se

För den som någon gång besökt Bakau har det stora trädet vid Bakau Bantaba varit svårt att missa. Detta gigantiska träd som under många många år erbjudit skugga och en plats för människor att samlas har blivit något av ett kännetecken för Bakau, och det var därför en stor händelse när detta träd under den gångna regnsäsongen plötsligt en natt bröts av och föll till marken. Platsen var sedan under en period konstigt tom tills att man planterade den nya generationen av träd och förhoppningsvis kan detta träd växa sig lika stort och ståtligt som sin föregångare. Ett träd som under förhoppningsvis många generationer framöver kommer få vara med om många händelser och bära på mycket minnen.

Anna Wedin
Anna Wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.