Black Moose: Bästa sommaren ever

Hej på er igen, hoppas ni haft en dundersommar för själv så har jag haft den bästa sommaren ever. Hade spelningar på Rhodos, det va på en helt annan nivå måste jag säga. Dagsfesterna, nattfesterna, poolpartyn hehe det är tummen upp!

Foto: Black Moose
Foto: Black Moose

På vägen dit på flyget så var det jag, Labyrint, Medina, Näääk&Nimo och massa vänner till oss! Vi tog juh över planet helt och hållet, fanns inte tid att vara tysta eller ta de lugnt hahaha nä men så fort vi landade på Rhodos och flygplansdörren öppnades så kände jag en bomb som kom emot mig vilket va värmen. Svettades direkt och blev helt varm i kroppen men den känslan va speciell! Vi hämtade väskorna och bilarna stod redo för oss att hoppa in i och direkt till hotellet. Bar upp mina väskor till rummet och bytte om till shorts, sen ut och vandra. Så fort vi alla kom in till den berömda bargatan på Rhodos så började folket ta fram sina telefoner och ville fotas med oss. De gick knappt 5 minuter, det var kul som fan med tanke på att man är utomlands och det är många som är från Sverige som är där just när vi är där! Det va fans överallt vart man än gick! Dom gav oss bara kärlek och det är sånt här som man uppskattar till max när man är ute och turnerar.

De blev inte nå festande för min del mest jobb och så åkte jag med en fyrhjuling som arrangören hade fixat till oss alla. Tog en runda varje dag och åkte långa sträckor upp till bergen och längre bort mot andra sidan ön. Ville se mig omkring på Rhodos som en turist. Besökte även Old Town, fanns jättefina marknader överallt och fina grekiska restauranger. Tog verkligen många turer med fyrhjulingen och åkte nästan överallt, badade i havet på dagarna och på nätterna, riktigt nice var det!

Foto: Black Moose
Foto: Black Moose

För er som undrat vilka ställen jag spelade på så va det, Pepes Bodega, Colorado å Paradisio Beach Club! Favoritklubben för mig va nog Colorado. Den va väldigt stor och riktigt snyggt därinne, man märkte också att dom har ett annat tankesätt än vad det är i Sverige. Svenska klubbarna är så tråkiga och slitna och denna klubb va på en helt annan nivå tycker jag. Bra ljud och belysning, scenen va också perfekt. Jag uppskattar sånt som fan att få lira med bra utrustning och bra ljud! Från början av min karriär så har det inte alltid varit toppgrejer man fått spela på. Just därför nöjer jag mig med de ja får idag. Händer väl att ibland när man åker runt till olika nattklubbar och deras mixerbord är trasig och halvfunkar, självklart säger jag till dem så de är medvetna om de hela men oftast så vet de redan om problemet men ändå skiter dem i det.

Foto: Black Moose
Foto: Black Moose

Veckan närmade sig sitt slut på Rhodos och jag flög tillbaka hem för att ladda upp batterierna inför Way Out West i Göteborg! Det blev riktigt bra dagar i Göteborg. Första gigget för mig och Näääk & Nimo va torsdagen den 13 augusti på nattklubben Lounge. Själv så spelade jag två timmar innan dom skulle upp på scen sen va mitt jobb klart men så varmt de va inne på klubben! Många nattklubbar saknar en AC, det var verkligen kaos med värmen men stämningen var på topp och showen gick bra tyckte jag. Dagen efter så var det dax för nästa spelning under Göteborgskalaset med Kartellen. De va längesen jag och Sebbe från Kartellen stod på scen och hade en show ihop de va kul som fan! De va mitt enda jobb den fredagen så de blev en chillkväll efteråt. Ville spara mina krafter till lördagsgigget på samma nattklubb som i torsdags, Ison & Fille och Black Moose på Lounge! Skulle spela 2 timmar innan Isons & Filles spelning och även efter deras show. Fick en paus iaf i 30min, det behövdes verkligen med tanke på värmen inne på klubben! Jag tror nog denna spelningen jag hade på Lounge i lördags va crazyyyyyyyy har fått många som hört av sig till mig och sa tack för en bra kväll du gjorde min kväll! Dansgolvet va fullt hela kvällen! Allting kändes bra tyckte jag, spelade Old School och även New School. Direkt efter spelningen så taggade jag till mitt rum och bytte om till mjukisar och sen ut igen för en walk. Brukar alltid göra det efter varje spelning, varva ner för mig själv med lite musik i hörlurarna, promenerade runt i Heden.

I fredags spelade jag på Liseberg och har flera kommande spelningar som jag ser fram emot just nu, de ska bli så kul! En show med TV4 den 2 september och 4e och 5e september med Hoffmaestro plus Näääk & Nimo i Stockholm aj aj aj säger jag bara!

Vill ni följa min resa så finns jag på:

Facebook, Instagram och Twitter.

Musa Jallow DJ Black Moose
Musa Jallow
DJ Black Moose

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.