Afropés adventskalender – Lucka nummer 17

Idag är det den 17 december och Afropé öppnar sin sjuttonde lucka i lucköppningen!

lucka 17Nu när julafton närmar sig med stormsteg kan det lätt bli lite hysteriskt med julklappsinköpen, kanske har en glömt någon klapp eller inte funnit den där perfekta klappen till den som har allt. Den snabba och samtidigt väldigt fina lösningen är att shoppa loss i Afrikagruppernas webshop. Där går det att köpa bland annat vackra gåvokort som samtidigt gör gott för människor i Södra Afrika, till exempel en get till en behövande familj i Angola eller en plats i en demonstration som kan ge jordbruksarbetare bättre arbetsvillkor. Till den blomstertokige kan kanske vackra frökort som dels ger fler människor tillgång till fröer och samtidigt går hela kortet att plantera för att få goda örter eller en vacker blomma. Eller varför inte ett vackert armband i återvunnet material, som tillverkats av kvinnor som lever med hiv i Namibia, och där en del av försäljningen går direkt tillbaka till kvinnorna?

Detta är bara några av de speciella gåvor en kan köpa i Afrikagruppernas webshop, och hela utbudet hittar du HÄR!

Lucköppningen kommer att fortsätta och vi räknar ned till julen tillsammans.

Anna Wedin
Anna Wedin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.