ARBETSTILLFÄLLE STOCKHOLM: Vidga Normen söker en operativ och strategisk processledare

Fint jobbtillfälle för dig som vill vara med att skapa en inkluderande arbetsmarknad för afrosvenskar med akademisk utbildning i Stockholm. Känner du att detta är du eller kanske någon du känner så läs vidare eller lämna informationen vidare till den du tror kan passa för tjänsten. Viktigt att den som söker tjänsten har kunskap om afrofobi och begränsande normer.

Annonsen i sin helhet hittar du här, där det bland annat står att läsa följande om Vidga Normen:

Vidga Normen är ett öppet nätverk av organisationer inom offentlig sektor, näringsliv och civilsamhälle som primärt arbetar för en inkluderande arbetsmarknad i Stockholm för gruppen afrosvenskar med akademisk utbildning. Visionen är att Stockholm ska bli en attraktiv och inkluderande region som tillvaratar afrosvenskars akademiska kompetens. Initiativet har tagits mot bakgrund av att FN:s generalförsamling har utropat åren 2015 till och med 2024 till decenniet för människor av afrikanskt ursprung i erkännande av att människor med bakgrund i Afrika fortfarande diskrimineras och exkluderas världen över samt Afrofobirapporten som bekräftar FN:s bild även i Sverige.

Missa inte att söka tjänsten om du känner att du stämmer in på det som efterfrågas. Sista dag för ansökan är 27 januari 2017.

Skärmavbild, Länsstyrelsen i Stockholm ”Jobba hos oss”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.