Patrick A-bix släpper passionerad solosingel på alla hjärtans dag

Big City Records Patrick A-bix har släppt sin första solosingel med tillhörande musikvideo. En RnB-låt som handlar om en natt på alla hjärtans dag, fylld av kärlek och passion. Låten, som heter ”Älskar hur du rör dig”, släpptes så klart idag på självaste alla hjärtans dag.

Jeremiah (vänster i bild) och Patrick A-bix (höger) – Foto: Kiqi Dumbuya/Afropé

Afropé träffade Patrick A-bix tillsammans med Jeremiah redan 2014 i samband med Big City Records releasefest och videosläppet av ”Come and Take”. Redan då fick vi veta att det var mycket på gång för killarna i Big City Records. Sedan dessa har de släppt låtar i olika kombinationer och både på svenska och engelska.

Big City Records är ett musik- och entertainmentbolag som grundades 2012 i Göteborg och målet är att bli ett skivbolag med kontor i alla stora städer runt om i världen. Musiken är storskaligt visionär och talar till människor över hela världen, och man jobbar på hårt i en konkurrenskraftig miljö. Det handlar om att göra något av sin dröm.

Nu släpper BCR alltså Patrick A-bix första solosingel ”Älskar hur du rör dig”. Patrick A-bix är född och uppvuxen i Göteborg. Han har sysslat med musik i många år och brunnit för musiken sedan barnsben. Patrick A-bix har tidigare släppt duetterna ”Goin Places” och ”I got ya” tillsammans med Jeremiah och han har deltagit i diverse musiktävlingar och konserter. Bland annat har vi kunnat se och höra honom i Idol, på Sveriges Radio, under Göteborgs Kulturkalas, Hammarkullekarnevalen och på Lisebergs stora scen. Patrick både rappar och sjunger och hans främsta genres är soul och rnb.

Att döma av Patrick A-bix Valentinesingel så kan vi nog vänta oss bra mycket mer från denna artist i framtiden. In och lyssna på ”Älskar hur du rör dig”.

 

Kiqi Dumbuya

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.